ab-img

Dobrodošli na Native Media

Native Media je domaća platforma za nativno oglašavanje osnovana 2018. godine koja sa uspehom radi kako na teritoriji Srbije i regiona, tako i u čitavoj Evropi, Severnoj Americi i Australiji. Pomažemo oglašivačima da njihov oglas bude vidljiv širokom auditorijumu kroz vrhunsku tehnologiju i partnerstvo sa nekim od najposećenijih portala/blogova u zemlji i svetu. Posedujemo uslove da ispunimo zahteve klijenata raznih niša, veličina i potreba. Garantujemo vam uspešno oglašavanje na internetu. Vlasnicima blogova i web portala pružamo mogućnost zarade od poseta na njihovom sajtu. Pridružite nam se i budite u timu koji dobija!

Pročitaj više

OGLAŠIVAČI

Native media je jedna od najboljih platformi za oglašavanje kako na prostoru Balkana, tako i šire. Pomažemo ogašivačima da dođu do što većeg broja ciljne publike, povećaju promet na svojoj veb lokaciji i pronađu nove potencijalne klijente/kupce. Sve što treba da uradite je da kreirate svoj oglas sa tekstom i fotografijom. Svaki oglas sadrži naslov od 60-70 karaktera i fotografiju veličine 287 x 162 piksela. Zatim treba da popunite filtere koji odgovaraju opisu vaše ciljne grupe.

UČLANI SE Pročitaj više
Native Media

Native Media plaforma pruža oglašivačima i izdavačima mogućnost da udruženim snagama dođu do svojih ciljeva. Oglašivači do što većeg broja publike i potencijalnih klijenata, a izdavačima sigurnu zaradu od veb stranice.

Read More

IZDAVAČI

Native Media platforma omogućuje medijskim kompanijama i izdavačima da na svojim veb stranicama postave oglase koji ne iritiraju publiku. Naprotiv, nativni oglas privlači publiku. Naši oglasi su pouzdani i zanimljivi, provereno funkcionišu na bilo kom portalu. Podržavamo asinhrono učitavanje oglasa, tako da ne dolazi do usporavanja saobraćaja. Nativna reklama se dizajnom i sadržajem uklapa u vaš sajt, tako da ga estetski neće napraviti ne privlačnim. Vaš sajt ostaje u svojoj niši, samo što će vam se pružiti mogućnost da više zaradite.

UČLANI SE Pročitaj više

Naše Karakteristike

Brza i Laka Registracija

Pratite naša jednostavna uputstva za registraciju i postanite oglašivač ili izdavač.

Savršen Oglas

Nudimo vam mogućnost da napravite savršeni internet oglas koji 100% privlači publiku. Sa ovakvim oglasom sigurno dobijate nove klijente.

Ciljanje Publike

Pronalaženje publike na osnovu ključnih reči, geografske lokacije, uređaja koje koriste i jezika.

Prilagođavanje Oglasa

Izdavačima nudimo oglase koji su prilagodljivi svakom uređaju, pa samim tim lepo izgledaju na njima.

Otkrivanje Prevare

Uz pomoć napredne tehnologije sprečavamo automatizovane klikove na postavljene oglase, kao i one koji više puta dolaze sa iste IP adrese.

Detaljni Izveštaj

Nudimo detaljan izveštaj za oglase na osnovu vremenskog perioda, ključnih reči i oglasne jedinice.

Bezbednu Uplatu

Lako i jednostavno prenošenje finansijskih sredstava uz pomoć Paypal platforme ili bankovnih kartica.

Brzu Isplatu

Izdavačima nudimo lako primanje zarade preko PayPal-a, Skrill-a, Payoneer-a i bankovnog računa.

Stručna Podrška

Nudimo tim stručne podrške koji je tu da odgovori na bilo koje vaše postavljeno pitanje.

NAŠI PARTNERI

X